onsdag 31 december 2008

Snart slut på det här året!

Sitter här och surfar... Ganska trött på den här hysterin över nyårsafton! Ja menar... jag är ju inte 14 år fortfarande! Visst kan man äta god mat i goda vänners sällskap men inte detta partande för att det blir nytt år!
Ja ja... slut på gnällande om det. Grabbarna kämpar för att hålla sig vakna till smällarna. Märks att dom börjar bli trötta nu. Finns ju inte jätte mycket att göra för att hålla dom sysselsatta så dom inte ska somna.

I alla fall så var vi ut på en promenad på fm och efter det gick grabbarna hem och hämtade skridskorna så åkte dom ett bra tag! Provade sina nya ispikar som vi köpte igår!
Efter promenaden gick vi hem och grillade grillspett med köttbullar och korv.
Efter lunchen gick vi ut igen. Nu åkte grabbarna och Maja bob och pulka. Maja tyckte det var jätte skoj att åka bob med grabbarna när det gick fort! Efter det tog vi en promenad i det fina vädret igen. Det är ju så skönt ute!
På kvällningen fixade vi potatisgratäng och fläskfilé och bryssekål med bacon. Det var supersmaskigt och vi blev proppmätta! Vi skulle äta efterrätt också men det var ingen som orkade. Vi tar det imorgon istället. Vi tog fram lite chips och dipp senare på kvällen.
Nu väntar vi alla bara på tolvslaget så vi får gå och lägga oss.

Vad har man åstadkommit 2008 då? Kan inte komma på att något speciellt kul eller speciellt hänt under detta år! Har faktiskt varit ett riktigt skitår! Hoppas på att 2009 ska bli bättre!

Nej nu ska jag ta och hitta på något så tiden går lite fortare så jag får sova snart! JAG ÄR SÅÅÅ TRÖTTT!!!!

Inga kommentarer: