fredag 12 december 2008

En snabbis till Malingsbo!

Ja vi som skulle ha en mysig kväll i husvagnen och allt! Peo ringde och sa att dom inte skulle upp till vagnen idag och det var mycket därför vi skulle upp så vi kunde hjälpa dom med tältet! Så i sista minuten bestämde vi oss för att vara hemma men åka upp och kolla läget! Grabbarna vart glada för dom hade ingen lust att åka dit!
När vi kom dit var det forfarande ljust men började skymma! Sen attans gick det fort! Vi satte igång värmen i förtältet så där blev det varmt på nolltid! Sen skottade vi och borstade av taket på förtältet så att det inte skulle säcka ihop!
Grabbarna åkte bob med Maja och hon kved av lycka! Sen ville ju inte grabbarna åka hem! Jag hade gärna stannat för det var så mysigt med all snö! Det var en aning mera snö där än hemma! Men så är det ju alltid! Hade det inte varit för julbordet imorgon så hade vi varit där hela helgen!
Kimmo fixade en gran så nu har vi en fin gran bredvid husvagnen med ljus i! Blev så mysigt!

När vi kom hem åkte Kimmo till Sura och köpte pizza! Ska bli jätte gott för jag är TOK hungrig!

Har ju även varit på luciafirande på dagis imorse! Maja satt så fint med dom andra barnen men sen kom hon en stund men gick snart tillbaka oh på vägen passade hon på att dansa lite! Lilla skruttan! Efteråt var det fika! Sen åkte vi hem och Maja somnade direkt! När hon vaknade igen var det dags att åka till jobbet och gå på lucia! Det var jätte fint det också! Efter fikade vi där också!

När vi var hemma igen åt Maja lite och sen spelade jag lite guitar hero aerosmith och då ringde Tessan och var kaffesugen! Vi drack kaffe och åt hennes jätte goda snickersrutor som hon hade med sig!

Nej nu ska jag ta och plocka fram lite bestick och glas tills Kimmo kommer hem med pizzorna!



2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken härlig bild från husvagnen! Det är ju så mysigt med all snö som kommit nu, vi hade massor förra helgen uppe i Säfsen, hade så gärna åkt upp i helgen igen men dottern har avslutning på skridskoskolan imorgon.
Men så sockersöt hon är tösen!
Önskar er en fortsatt trevlig helg.
/Nina

Tessan ♥ sa...

Vad mysigt i husvagnen! Längtar till våren nu! Vill oxå campa lite...