söndag 16 november 2008

Helgen går alldeles för fort!

Vart tar helgerna vägen? Tycker att man knappt hinner hem från jobbet innan man ska dit igen!
Idag åkte Kimmo och jobbade en stund och jag och barnen åkte in till MAXI och köpte guitar hero Aerosmith till playstation 3! Efter det åkte vi till morfar och lämnade jultidningarna och så fick vi lite fika! Smörgås med massor av goda pålägg! Alldeles perfekt! Vi var kvar en stund för vi trodde att Kimmo skulle vara borta längre. Men sen började det vräka ner snö så vi tänkte att det var bäst att åka hem!
Vi åkte hem och hämtade Kimmo och sen åkte vi ut till mamma med en bunt med jultidningar! Vi drack lite kaffe och hon berättade om att dom hade haft ut en hästpratare som hade sagt massor med saker som stämmde! Huua! Tycker att det är lite otäckt! Då börjar man fundera över vad Goliat skulle vilja säga! Usch!
Sen åkte vi hem och Kimmo mådde inte så bra så han ringde till Conny och sa att han inte skulle vara med på fotbollen ikväll!! Då är han sjuk! Han brukar aldrig missa det för en liten förkyldning! Linus har också feber så vi får väll se om dom blir hemma imogon!
Nu är Kimmo och lämnar jultidningarna till Kenna och Maria och sen farmor! Imorgon får jag ta med till jobbet så vi får in alla pengar snart! Grabbarna väntar ju så mycket på sitt playstation 3!
Nej nu får det vara bra för den här gången!
KRAM

1 kommentar:

Klaus-Peter Beiersdorf sa...

Tjena!

Jag har jordens GuitarHero-tävling på min blogg den här veckan. Var med och tävla om ett spel. Kolla här:

http://www.tyskungen.se

Om inte annat kan du väl kika förbi och garva lite.

/Klaus AKA Tyskungen