onsdag 16 juli 2008

Pust vilken dag det blev igår!

Igår direkt efter frukosten började jag att plocka undan grejer i förtältet! Tuula, Tessan och Micke kom förbi efter en stund! Vi tog en kopp kaffe och sen satte vi igång! Jag gav Maja lite mat och sen tog Tuula med Maja på en promenad! Vi hann plocka ihop hela förtältet innan Tuula kom tillbaka! Dom hade gått till stranden och tillslut hade hon fått Maja att sova!
När Kimmo kom till husvagnen var allt klart! Jag höll på ända tills klockan 16!
Kimmo behövde bara ta bort trallen och sen var det dags att putta ut den! Det gick lättare än vad jag trodde faktiskt! Hoppas det blir lika lätt att få dit den igen!
När vi åkte hem såg jag att lamporna blinkade så jag sa till Kimmo vid kiosken och han sa att sladden satt löst så han satte dit den! Jag gick in och köpte en smörgås för jag höll på att hungra ihjäl! Tessan ringde precis när jag skulle åka och frågade om jag kunde åka in på campingen och hämta hennes väska som låg kvar på bordet! Tur att jag inte hunnit åka! Dom hade hunnit till Skinnsberg och det är ju inte jätte kul att vända med husvagnen påkopplad!
När jag kom till Skinnsberg stog Kimmo och tankade så jag körde upp dit och han sa att några säkringar hade gått! Jag åkte efter honom hem eftersom inga lampor fungerade tillslut!
När vi väl kom hem var sladden i två delar!!!!! Den hade gått av efter vägen! Som tur var kunde Kimmo skarva den! Vi plockade ut allt och sen gick jag in och lagade makaroner och korv och klockan var 21 när vi åt! Efter maten la jag mig på soffan och somnade som en stock!

Idag på morgonen har vi varit hem till mamma! Vi drack kaffe och pratade! Vi har ju inte träffat henne på jätte länge!
Klockan 12 åkte vi hem och Maja somnade i bilen!
På eftermiddagen ska vi åka in och köpa skor till hela familjen! Hoppas vi hittar nå!

KRAM så länge!

Inga kommentarer: