fredag 31 oktober 2008

Äntligen i husvagnen!

Vi drog nästan direkt när jag kommit hem från jobbet! Kimmo packade bara in lite saker i bilen! Grabbarna är ju hos farmor men Kimmo hade pratat med Siv och Linus ville med oss till husvagnen! Vi svängde in vid färna men Dennis skulle vara kvar!
När vi började närma oss Malingsbo så blev det mer och mer snö! När vi väl kom fram var det flera decimeter!!!!! Fasiken alltså! Kimmo skottade och plockade in sakerna och då ringde Dennis och ville hit naturligtvis! Det var ju bara för Kimmo att åka och hämta honom!!! SUCK!!! Sitter här coh väntar på att dom ska komma tillbaka.. börjar bli lite orolig!
När vi öppnade husvagnen hade det varit strömmabrott och det betyder ju 8 grader i husvagnen! Brrr.... men nu är det 21! Går faktiskt fort att få upp värmen!
Nej nu ska jag titta på IDOL!!! Ska ta massor av kort imorgon så ni får se hur mycket snö det är här! Tur att Kimmo tog med grabbarnas bobbar för det lär bli åkande imorgon! Synd bara att jag inte tog med mig termobyxor... men vem hade anat att det skulle vara så här mycket snö!!!!

Inga kommentarer: