onsdag 29 oktober 2008

God morgon!

Mitt i veckan! Skönt! Snart slut på den här veckan också!
Imorse när jag satt och läste tidningen såg jag att mitt jobb hade fått en helsida angående varslet! Jag såg igår när dom fotade Siv men hon kom inte med!
Igår på jobbet fick jag äntligen jobba själv! Tyvärr så hade någon smart jävel kommit med ett förslag som dessvärre gjorde det mer krångligt enligt min mening! Jag hann inte alls göra speciellt mycket pga den där förbannade uppfinningen! Men jag får väll prova igen innan jag ratar den helt! Gerd jobbade till 18:30 så jag fikade med henne 16 och 17:30 och sen på 20 rasten satte jag mig i massagestolen i vanlig ordning! Egentligen så är det tydligen inte bra att sitta mer än 2 gånger i veckan men vad kan hända? Mjuk massage kan väll inte skada! Och det är ju sååå skönt att sätta sig där med en filt över sig och drömma sig bort i 15 minuter!
När jag kom hem från jobbet så var Linus fortfarande vaken! Han berättade att han poppat popcorn i braskaminen! JAg fattade ingenting! Men han somnade nästan direkt efter! Mysigt att han är vaken när man kommer hem! Sen hade dom bestämt att dom skulle sova hos farmor i helgen! Från torsdag redan! Men jag vill ha med dom till husvagnen så jag tyckte att torsdag till fredag räckte och Linus höll med men inte Dennis! Vi får väll se hur det blir!

IDag skulle vi ha åkt till stan för Linus ville köpa ett spel och jag skulle köpa bland annat sågblad men när jag tittade ut så var det tokfrost ute! Vågar fasiken inte sätta mig i bilen då! Pratade med Kimmo och han skulle nog eventuellt komma och hämta bilen ikväll och byta till vinterdäck! I så fall åker vi imorgon istället!

Idag tänkte jag att jag skulle försöka att slipa lamporna... tog med munskydd hem från jobbet igår så att jag slipper få så förbannat ont i halsen som jag alltid får när jag slipar! Sen hittade jag ett nytt objekt som jag ska börja lite smått med... vi får se när jag hinner! Jag måste göra färdigt lite beställningar först!

Nej nu ska jag ta och göra lite morgonnytta... bädda sängen och dammsuga!

Inga kommentarer: