söndag 21 september 2008

GRATTIS GUMMAN PÅ 1 ÅRS DAGEN!!!

Tänk vad tiden går fort!
Fattar verkligen inte att Maja blivit sååå stor! När hände det? Vart var jag under tiden?
Jag säger bara HJÄLP vad tiden går fort! Önskar nästan att man var liten då ett år kändes som en evighet!! Vad är ett år nu? INGENTING!!! Man hinner knappt blinka så har ett helt jävla år gått!!!

I alla fall så vaknade vi tidigt imorse men inte grabbarna för ovanlighetens skull! Vi väntade på att dom skulle vakna innan vi gav Maja paketen! Hon vart jätte glad för paketen men det som var roligast av allt var KORTET!!! Hon satt länge och höll i sitt jätte fina kort på dagen!!!
Av oss fick hon i alla fall en disneyprincess fotölj som pappa speciellt valt ut åt sin lilla prinsessa! Sen fick hon en babyborn docka, servis, plastfrukter och disneyprincess lådor!
På förmiddagen blev hon toktrött så det var väll lika bra att hon fick sova en stund innan allt främmande skulle komma! Hon sov bara en liten stund!
Först kom Tarja och Jocke och av dom fick hon en fin klänning och tights som vi satte på henne direkt eftersom hon fortfarande inte hade hunnit få på sig kläder efter duschen!
Sen kom Kaj och Regina och av dom fick hon en klänning och en tröja! Jätte fint också! Sen kom mormor och av henne fick hon en dockvagn, en championsdress och en klänning och tights! Maja är tokig i dockvagnen och släppte den knappt!! Efter mormor kom faster Sonja, Micke, Becca och Daniel och av dom fick hon en bok med djurbebisar, en täckväst och en mössa! Hon provade kläderna direkt och gick runt och manekängade så fint för alla! Hon blir så stolt när hon får fina kläder på sig!
Efter dom kom farmor och farfar och av dom fick hon en regnoverall med fleece! Farmor trodde att den skulle bli jätte stor men när hon satte på sig den så passade den utmärkt! Jätte stolt blev hon när hon fick på sig den också! Efter farmor kom Jessica, wilma och Simon och av dom fick hon en vinterjacka! Jätte fin! Och till sist kom Tessan och Micke med barnen och av dom fick hon en hopphäst som man kan fylla på luft i vart efter att hon växer! Supersmart!
Som sagt så fick hon MASSOR av fina saker!!! Hoppas att jag inte har glömt något nu!

När alla hade gått hem var hon så trött så när hon fick nappen så höll hon på att somna direkt men jag lyckades hålla henne vaken till 19:30 så hon kunde somna för natten!
Nu är Kimmo och spelar fotboll och jag ska krypa ner i sängen till min varma och sköna brasa och titta på tv!!!!
Vi har haft en slitig men superbra dag! Imorgon har vi första dagen på Majas inskolning på dagis! Hoppas det går bra!!!

GOD NATT PÅ ER OCH TACK TILL ALLA SOM VAR HÄR OCH FIRADE MAJAS STORA DAG!!!

Inga kommentarer: